Radontekking

Protan Entreprenør tilbyr autoriserte montører for radonsikring av ditt bygg. Våre montører bruker varmluft for å sveise Protan RadonSafe og sikrer en lufttett og sterk radonmembran som forhindrer radongassen å sive inn i bygningen.

 

Radon er en usynlig og luktfri gass som ikke oppdages av sansene våre, men som utgjør et økende helseproblem. Høye konsentrasjoner av radongass er farlig. Det er derfor viktig med radonbeskyttelse av bygninger fra grunnen av.

Radongassen velger minste motstands vei. Monteringen av radonsikringen er derfor ekstremt viktig at utføres av erfarne og dyktige montører for å oppnå et 100 % tett resultat både i skjøter og rundt detaljløsninger og anslutninger. Protan Entreprenør sikrer homogene skjøter med varmluftsveisede omlegg og tilbyr i tillegg prefabrikkerte detaljer for best resultat.

Våre entreprenører sikrer en forutsigbar fremdrift. De legger Protan RadonSafe hele året i all slags vær. Etter nærmere avtale kan Protan også prefabrikkere hele membranen tilpasset grunnrisset på bygget for hurtigst mulig fremdrift.

Kontakt oss

Les mer

Radonsikring

Protan RadonSafe er en lufttett og sterk radonmembran som forhindrer radongass å sive inn i bygningen.