Taktekking

Protan Entreprenør tilbyr autoriserte taktekkere for tekking av ditt tak. Våre entreprenører har solid kompetanse og erfaring med tekking av eksponerte tak og membraner, både på nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

 

Protan er en totalleverandør av systemer for tak. Våre verdensledende løsninger utvikles og produseres i Norge etter de høyeste kvalitetsstandarder. De er testet og godkjent av en rekke byggetekniske institutter over hele Europa så vel som i Norge. Protan Entreprenør sikrer at våre produkter tekkes faglig korrekt for et varig og sikkert resultat. Montert riktig dekker våre unike systemer alle behov for gode tekniske og kostnadsoptimale tak- og membranløsninger.

Protans takbelegg er selvslukkende og har lav brennverdi og våre taktekkere bruker varmluft for å sveise skjøter. Dette reduserer brannrisikoen under installasjon og på det ferdige taket. Våre montører tekker tak gjennom hele året i all slags vær og tilbyr tjenester for alle typer bygg, bl.a. industribygg, offentlige bygg, sportsarenaer, svømmehaller, kjøpesentra og boliger.

Tradisjonelt har Protan Entreprenør tekket flate tak der kravet til styrke og tetthet er spesielt stort. De siste årene har det blitt stadig vanligere med PVC-takbelegg også på skrå og buede tak. Tak er byggets 5. fasade og et viktig element i den totale estetikken. Våre montører sikrer høy kvalitet på ditt tak, både for tette og varige løsninger og for et sluttresultat som bidrar til å løfte byggets visuelle uttrykk.

Kontakt oss

Les mer

Om Protan tak og membraner

Protan har levert takbelegg og membraner siden 1972, og kan dokumentere produktenes lange levetid gjennom mange års erfaring og omfattende testing.

Les mer

Ballasterte og grønne tak

Tildekkede vanntrykksmembraner i takkonstruksjoner blir generelt omtalt som ballasterte tak. Ballastmaterialet kan være betongheller, singel eller jord som underlag for grønne beplantede tak.

Eksponerte tak

Våre kvalitetsløsninger for eksponerte tak har lang levetid, er robuste i all slags klima og gir gode tekniske og bærekraftige tak.