Våtromstekking

Protan Entreprenør tilbyr autoriserte montører for tekking av våtrom. De er grundig opplært og godkjent av Protan, og sikrer at våtroms-membraner blir lagt faglig korrekt med høy presisjon og et vanntett resultat.

 

Fukt er den vanligste årsaken til skade på bygninger enn noe annet. Skader som følge av lekkasje og fukt koster eiere og samfunnet flere milliarder kroner hvert år. I tillegg til kostnadene kommer helseproblemene forårsaket av bakterie- og soppvekst i bygningsmaterialer.

Protan Entreprenør sikrer rask fremdrift ved tekking av våtrom, både i nybygg og ved rehabilitering. Våre montører legger hele våtroms-membranen i en operasjon, det krever ingen tørketid i etterkant. Vi tilbyr også et bredt utvalg av prefabrikkerte detaljer til hjørner og gjennomføringer som bidrar til at jobben utføres raskere og med høy kvalitet. Våre montører bruker varmluftsveising for tekking av våtrom, noe som sikrer et vanntett resultat.

Kontakt oss

Les mer

Våtrom

Med Protans solide og holdbare membransystemer for våtrom unngår du lekkasjer og medfølgende problemer med fukt, mugg, råte og korrosjon. Våre membransystemer kan benyttes både på gulv og på vegg i våtrommet. Membranen legges på toppen over varmekablene eller under påstøp.